Kolhontie 10 D, 42700 Keuruu040-700 4272riku.keranen(at)keuruslvi.fiHätävalmius 24h

Keurusseudun LVI-Palvelu Oy perustettiin vuonna 2008 YIT Kiinteistötekniikan toiminnan loputtua. Tutut, ammattitaitoiset asentajat ovat jatkaneet LVI-asennusten ja huoltotöiden tekoa Keurusseudun lisäksi Multialla, Petäjävedellä, Korpilahdella ja Mänttä-Vilppulassa.

Olemme toimittajariippumaton asennus- ja huoltopalvelu. Päämääränämme on olla parhaiten palveleva LVI-alan yritys. Vastaamme aina puheluihin ja saavumme hätätapauksissa nopeasti paikalle.

Henkilökuntamme koostuu vanhan koulukunnan ammattimiehistä ja uuden sukupolven osaajista, perinteet kohtaavat uuden ajan tekniikan.

Riku Keränen - Keurusseudun LVI-Palvelun toimitusjohtajaRiku Keränen

Toimitusjohtaja, LVI-työteknikko

Puh.: 040-700 4272

Omistaja-yrittäjä itse; mies toiminnan ja järjestelmän takana. Tekee kaikkea sitä mitä muutkin ja vielä vähän päälle.

Riku on koulutustaustaltaan LVI-asentaja, ja on tehnyt LVI-työteknikkotutkinnon. Tämän lisäksi hän on suorittanut liiketalouden Tradenomin tutkinnon. Koulutuksen ja vahvan työkokemuksen pohjalta voi sanoa, että yrityksen asiat ovat kauttaaltaan kunnossa ja monialaisen osaamisen pohjalta syntyy Keurusseudun parasta LVI-palvelua.

Janne KesseliKesseli-Janne3

LVI-/ kylmälaiteasentaja

Tämä Härmän häjy on pohjanmaan lahja Keurusseudulle. Korjaa käytännössä mitä vaan, oli kyseessä sitten putki-, sähkö-, tai kylmälaitevika, niin tässä on mies paikallaan!

Juha-Matti ”Juhis” RantanenRantanen-Juha-Matti2

IV / Peltiseppä

”Poika” on uutta Keuruulaista peltiseppäsukupolvea, joka on heti laitettu alan parhaiden peltimestarien oppiin. Erittäin lupaava nuori mies jonka tiedonhalusta ja oppimiskyvystä tulisi monen ottaa oppia.

Juhani ”Old-School” KiltinenJuhani-Kiltinen

Putkimestari – EVP

Putkimestari Kiltinen on ollut yrityksen perustamisesta asti kantavia voimia niin työmoraaliltaan kuin ammattitaidoltaan.

Vaikka Juhani onkin siirtynyt hyvin ansaitulle eläkkeelle, voi hänet vielä toisinaan nähdä työmaalla kouluttamassa ja opastamassa nuorempaa sukupolvea. Todellinen ammatti- ja herrasmies jolta on ilo ammentaa oppia.

Menu